Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Minden nap márkák sokaságát használjuk és választjuk. Hűen követjük kedvenceink híreit, újdonságait, és örömmel ki is próbáljuk a még ismeretlen termékeket, szolgáltatásokat pusztán azért, mert eddig még nem csalódtunk bennük, vagy nem akkorát, hogy elforduljunk tőlük. A márkának óriási ereje van a döntéseinkre nézve, és érdemes ezt egy kicsit felülről is megnézni.

Kevin Roberts, a Saatchi & Saatchi nemrég nyugdíjba vonult vezérigazgatója így vall a márkák és az emberek közötti legfontosabb tényezőről: Hogy mi dobogtatja meg az üzlet szívét? Az emberek. A világnak szeretetre van szüksége. Meg optimizmusra és ihletre. Hiszem, hogy az üzleti életnek az a szerepe, hogy a világot mindenki számára jobb hellyé tegye. Először is önbecsülést kell növelnünk a munkahelyek, választási lehetőségek és szakmai kihívások megteremtésével. Azután pedig arra kell koncentrálni kreatív gondolatainkat, hogy még jobb termékeket hozzunk létre.”

Inspiráló gondolatok, igaz? Vajon mi magunk is szívesen dolgoznánk a kedvenc divatmárkánknál? Akkor böngésszük át mielőbb a lehetőségeket!

 ÍME, TÖBBEK KÖZÖTT MILYEN DIVATMÁRKÁK KERESIK EZEN AHÉTEN ÚJ MUNKATÁRSAIKAT:

ZARA

Commercial Manager Menswear

Commercial Manager

Részmunkaidős eladók

Store Manager

STRADIVARIUS

Area Coordinator

Divat világa

H&M HENNES & MAURITZ KFT.

Üzletvezető Siófokon

Visual Merchandiser Miskolcon

Visual Merchandiser Érden

 Visual Merchandiser Zalaegerszegen

Visual Merchandiser Budapesten

Visual Merchandiser Nagykanizsán

Pénztárfelelős

Területileg Budapesten 31 álláslehetőséget, Pest megyében 11 álláslehetőséget találunk, a többi megyére itt tudunk rákeresni. Ám a fenti csak néhány példa, ne álljunk meg itt.

Keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján itt. Sőt, kipróbálhatjuk a legfrissebb alkalmazást, a Mobilmunkát, ahol még önéletrajzot sem kérnek.

 

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, divat