Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az alkalmazások mindazt biztosítják, amit a hagyományos website: kulcsszó, pozíció vagy akár helység alapján is kereshetnek az állások között a munkavállalók. A szabad állások természetesen munkaterületenként csoportosítva is megtalálhatóak.

Az összetett kereső használatával pedig részletes, személyre szabott keresések menthetőek el, azaz elég csak egy alkalommal beállítani a kívánt paramétereket, utána két kattintással lekérhetők a legfrissebb, testre szabott ajánlatok.

Az ajánlatok kiválasztását és a jelentkezést segíti, hogy az állás-adatlapokat el lehet menteni, de akár továbbítani is lehet a saját vagy mások e-mail címére. Igény esetén a kiválasztott állás-adatlapok megoszthatóak a népszerű közösségi oldalakon is.

További érdekesség, hogy az alkalmazásokban a munkaügyi központok adatai, és egy komplett önéletrajz-ellenőrző teszt is megtalálható, ezzel is segítve a munkavállalókat, hogy még felkészültebbek legyenek.

A Profession alkalmazás letölthető a mobilstart.hu weboldalon keresztül, az iPhone app elérhető továbbá a http://itunes.apple.com/app/profession/id386964803?mt=8 linkről is.

Már mobillal és iPhone-nal is lehetséges az álláskeresés a Profession.hu oldalon