Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházásnak köszönhetően a telepen 8-12 új munkahely jön létre. A fémhulladék-feldolgozó felerészt megújuló energiaforrásokkal fog működni, ehhez  közel 14.000 négyzetméteres területen már zajlik a munka.

Mi készül? 2.000 négyzetméteres területet szilárd burkolattal látnak el, egy 126 négyzetméteres bontócsarnok épül, egy 152 négyzetméteres oldal nélküli fedett tárolót is létesítenek, illetve irodát is kialakítanak egy már meglévő épület felújításával.

A beruházás során kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre is, továbbá napelemeket szerelnek az épületekre. A telepen a helyi, a térségbeli, illetve a lakossági és a céges ügyfeleket egyaránt fogadják majd.

Álláshirdetések

Ha Csongrád-Csanád megyében keresnénk állást, itt tudjuk átböngészni a meghirdetett pozíciókat.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala