Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fenntarthatóság jegyében környezetbarát, újrahasznosítható csomagolásokat tesztel a svájci vállalat. Az MTI-nek eljuttatott közleményben a Nestlé kiemeli: a cég áprilistól korlátozott mennyiségben teszt jelleggel papíralapú változatban is piacra dobja a NESCAFÉ 3in1 Classic instant kávék csomagolását. "Az új formátumot a világon először a magyar fogyasztók próbálhatják ki" - tették hozzá.

A cég célja, hogy az alapanyagok beszerzésétől kezdve a gyártáson és a csomagolóanyagokon keresztül a felelős kávéfogyasztásig élen járjon a fenntarthatóság területén.

Aktuális álláshirdetések

Ha bolygóbarát munkahelyet keresünk, nézzünk utána a kiszemelt vállalat fenntarthatósági törekvéseinek! Az elmúlt években egyre több vállalat tartja fontosnak, hogy számot adjan fenntarthatósági törekvéseiről és a társadalmi felelősségvállalásáról. A vállalatok fenntarthatóságát számos szempont alapján mérik és fémjelzik különböző szabványokkal és minősítési rendszerekkel: ilyen fenntarthatósági indikátor lehet például a szén-dioxid kibocsátás, a meg nem újuló erőforrások használata, de a vezetők és a ranglétra alján dolgozók közötti bérkülönbség is. 

Ha pedig még csak keressük a helyünket a munka világában, az alábbi cikk érdekes támpontokat adhat: 

Pályaválasztás a 21. században - Értelmet találni a munkánkban, olyasmivel foglalkozni, amit szeretünk, pár évente munkahelyet vagy szakterületet váltani – mindez ma már nem luxus, sőt, rengeteg ajtó áll nyitva előttünk. Vajon hogyan élnek ezzel a rengeteg lehetőséggel a pályakezdők?

Most pedig lássuk az aktuális álláshirdetéseket!

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 2500 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 1200 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala