Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ebben az évben ismét kiérdemelte az Investors in People arany fokozatú globális minősítését a Budapest Airport Zrt. – ezt csak a legkiválóbb munkáltatók kapják meg.

Az Investors in People egy olyan nemzetközi szervezet, ami háromévente minősíti a saját standard rendszerének való megfelelést, így válogatják ki a minősítésre érdemes cégeket. A szervezet alapelvei szerint egy vállalat fejlődése úgy lehet fenntartható, hogy munkafolyamataiba a munkavállalókat is bevonja, mindezt úgy teszi, hogy közben a dolgozókat folyamatos támogatja és a személyes fejlődésükre ösztönzi.

A kiváló munkáltatóknak járó díjat először 2015-ben kapta meg a budapesti repülőtér, ezután 2018-ban Gold szinten erősítette meg minősítését. 2022 januárjában az Investors in People frissítette a Budapest Airport akkreditációját, e folyamat során a repülőtér fenntartójának minden munkavállalója elmondhatta a véleményét egy online kérdőív kitöltésével a munkakörülményekről. A felmérés során továbbá a Budapest Airport 30 dolgozóját személyes beszélgetésen is meghallgatták.

A repülőtér-üzemeltető alkalmazottai a minősítés szerint büszkék a munkahelyükre, felkészültek feladataik ellátására, a legmagasabb szakértelemet képviselik, feladataikat változatosnak és érdekesnek találják. A dolgozók bíznak a vezetőikben és ez kölcsönös a vezetők felől is; a vállalat számára fontos a dolgozók jólléte és biztonsága.

A Budapest Airport így 2022-ben ismét megkapta a legkiválóbb munkáltatóknak járó Gold fokozatú akkreditációt – ezt a felmérésben részvevő 75 ország 15.000 vállalatának csupán 17 százaléka mondhatja el magáról.

Álláskeresés

Ha a reptéren szeretnénk elhelyezkedni, nyelvismeretre szükségünk lehet:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala