Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ahogy arról korábban írtunk, sok amerikai fizetne nagy árat azért, hogy rugalmas körülmények között, távolról dolgozhasson. Ami pár hónapja még csak költői kérdés volt, az mára a valóság: a Google 135 ezer dolgozója közül több mint 10 ezer kérvényezte azt a CBS értesülései szerint, hogy távolról dolgozhasson vagy a korábbi munkahelye helyett egy másik államból végezhesse munkáját. A kérvények 85%-át már el is fogadták, azzal a kitétellel, hogy vannak olyan munkatársak, akiknél ez a változás bércsökkenéssel jár. 

A home office-ban vagy új helyszínről dolgozók fizetése akár negyedével is csökkenhet. "A kompenzációs csomagok mindig is aszerint kerültek meghatározásra, hogy az adott piacon hogyan alakulnak a fizetések, általában a kínálat tetején kínálunk béreket."  – nyilatkozta a CBS-nek a Google egyik szóvivője. A vállalat egy új kalkulátort vezetett be, amellyel a dolgozók is kiszámolhatják, milyen hatással lenne bérezésükre, ha olcsóbb vagy drágább környékre költöznének. A rendszer kritikusai ugyanakkor azt is jelezték: a home office-ból dolgozókat ugyanúgy érinti a fizetéscsökkentés, tehát ugyanolyan körülmények között dolgozva keresnének kevesebbet. 

Aktuális álláshirdetések

Ha kipróbálnánk a home office-t huzamosabban is, de jelenleg nincs rá lehetőségünk, érdemes megfontolnunk a munkahelyváltást, és egyéni prioritásainkat szem előtt tartva, személyre szabottan válogatnunk a több ezer nyitott álláslehetőség között! 

Több mint 1000 irodai pozíció vár ránk, amelyek közül sok helyen már most is megengedett az otthoni munkavégzés. Nyelvtudással az üzleti szolgáltató központok lehetőségei közül is válogathatunk. 

Töltsük fel önéletrajzunkat ide, és a naprakészség jegyében kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is.

Készítette: Profession.hu