Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Miről mondanánk le a távmunkáért?

Egy nem reprezentatív, amerikai munkavállalók körében végzett kutatásban olyan dolgozókat kérdeztek, akik a teljes munkakörüket képesek távolról ellátni. A járványhelyzet alatt ők teljes munkaidőben otthonról dolgoztak, a kutatás összeállítói pedig arra voltak kíváncsiak, milyen hatással volt rájuk a home office.

A válaszadók 65% állította azt, hogy akár a fizetése 5%-áról is lemondana azért, hogy mostantól otthonról dolgozhasson. Hétből egy válaszadó még ennél is többet, a fizetésének akár negyedét is hajlandó lenne feláldozni a mindörökké távmunka jegyében.

A válaszadók körülbelül 45%-a az amerikaiak körében népszerű magán-egészségbiztosítási szolgáltatások valamelyikéről is lemondana, ha ez lenne az otthoni munkavégzés ára. Sőt! A válaszadók több mint fele állította, hogy akár 10 plusz munkaórát is vállalna hetente, ha nem kellene többé bejárnia.

Érdekes opciókat is felkínáltak a kutatás összeállítói: a válaszadóknak azt is feltették kérdésként, hogy igent mondanának-e egy év teljes távmunkáért egy olyan alkura, ahol lemondanak a social media oldalak használatáról és a Netflixről valamint az Amazonról. Meglepő eredmény született: a résztvevők fele igent mondana egy ilyen egyezségre. Sokat elárul, hogy a válaszadók egyharmada akár szavazási jogáról is lemondana abban az esetben, ha cserében örökre otthonról dolgozhatna.

Aktuális álláshirdetések

Ha úgy érezzük, távmunkában sincs már bennünk lelkesedés a feladataink iránt, érdemes megfontolnunk a munkahelyváltást, és egyéni prioritásainkat szem előtt tartva, személyre szabottan válogatnunk a több ezer nyitott álláslehetőség között! 

Több mint 1000 irodai pozíció vár ránk, amelyek közül sok helyen már most is megengedett az otthoni munkavégzés. Nyelvtudással az üzleti szolgáltató központok lehetőségei közül is válogathatunk. 

Töltsük fel önéletrajzunkat ide, és a naprakészség jegyében kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala