Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A jászfényszarui beruházással a thyssenkruppnál közel 110 új munkahely jön létre.

A cég jászfényszarui telephelyén nemzetközi ügyfélköre számára készít majd elektromechanikus kormányrendszereket. Az üzem területe 11.000 négyzetméterrel nő, emellett kialakításra kerül még egy 3500 négyzetméteres kamionparkoló is.

Az új gyártórészeken a gépek, gyártósorok 2025 végéig folyamatosan állnak majd üzembe.                                                                                                             

A thyssenkrupp 1999 óta van jelen hazánkban, azóta folyamatosan beruházásokat hajt végre a cég, amiknek köszönhetően mára már a 100 legnagyobb foglalkoztató közé tartozik. A vállalat tevékenysége széleskörű: K+F tevékenység, gyártás és összeszerelés. Budapesti központja mellett még négy vidéki helyszínen van telephelye.

Álláskeresés

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte.

A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala