Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Immár az ötödik Virtuális Állásbörzét rendezi a Profession.hu. A börze egyre népszerűbb: a legutóbbi - tavaszi - rendezvényen rekordszámú látogatót vonzott: 120 ezer érdeklődőt, akik közül több mint 41 ezer ember regisztrált és adta le szakmai önéletrajzát, töltött le dokumentumot vagy jelentkezett a meghirdetett pozíciókra. A legtöbben a hiányszakmákat keresték, műszaki és IT-munkalehetőségek iránt érdeklődtek.

Mit kínál a börze?

2012 őszének első állásbörzéje szeptember 18-19-20. között lesz elérhető a www.virtualisallasborze.hu címen. A legfőbb kiállító a Telenor lesz, de mellette standot bérel több bank, pénzügyi, kereskedelmi, szolgáltató és informatikai vállalkozás, valamint gyártó cégek és munkaerő-közvetítők is jelen lesznek.

Az önéletrajzunk feltöltése pár kattintás, és akár azonnal jelentkezhetünk is a kiszemelt pozíciókra. Az álláskeresés mellett előadásokat hallgathatunk, chatelhetünk a munkaadókkal és más látogatókkal, videókat nézhetünk és akár karriertanácsokat is kérhetünk az állásportál szakértőitől.

A Virtuális Állásbörze ötvözi a hagyományos és az online állásbörzék legjobb tulajdonságait. Élő, személyes kapcsolat van az álláskereső és a cégek képviselői között, ugyanis a munkaadókkal szabadon beszélgethetünk, kérdezhetünk - ugyanúgy, mintha kilátogatnánk egy hagyományos állásvásárra.

Időben és térben szabadon

Ez a legkényelmesebb állásbörze, hiszen bárhonnan elérhető: nem kell elutazni a helyszínre, és nincs nyitva tartási idő sem. Az is szét tud nézni a standok kínálatában, akinek éppen van állása, de az is például, aki a Dunántúlra költözne az Alföldről, vagy aki épp külföldön dolgozik, de azt tervezi, hogy hazatérne. (Tavaly ősszel 71 országból, 1070 településről látogatták meg a Virtuális Állásbörzét.)

Van egy olyan vonzata is ennek a börzének, amely nem annyira nyilvánvaló: rendkívül környezetbarát. Hiszen elektronikus dokumentumokkal, nem pedig kinyomtatott önéletrajzokkal lehet pályázni a hirdetésekre, nincsenek papír alapú szóróanyagok, és nem szennyezi a környezetet az autó vagy a busz, amivel eljutnánk a rendezvényre. Nem kell tehát utazni, munkahelyről eljönni, szabadságot kivenni ahhoz, hogy valaki részt vegyen ezen a börzén.

A Profession.hu a legutóbbi Virtuális Állásbörze során megkérdezte a látogatókat, hogy tetszett-e nekik a rendezvény. Az volt a leginkább pozitív élményük, hogy egyáltalán nem volt tömeg, ahogy az lenni szokott a hagyományos kiállításokon, és azzal is elégedettek voltak, hogy nagyon könnyen információkat kaphattak a kiállítóktól. Vonzó volt számukra a korlátlan időbeosztás, a könnyű kezelhetőség és a rugalmasság is. Ez az idén sem lesz másként.

 

A börzével kapcsolatos friss hírekért kattintson a logóra!    Profession 5. Virtuális Állásbörze