A felpörgött álláspiacon egyre gyorsabbnak kell lenni, ha nem akarunk lemaradni álmaink állásáról. Ebben segít az új Profession mobilalkalmazás.

Most könnyebben megtalálhatjuk álmaink állását, mint bármikor: töltsük le gyorsan! Sokszor a gyorsaság számít, éljünk a lehetőséggel!

Akár a villamoson zötykölődünk reggel a nemszeretem munkahelyünk felé, akár túlórától elgyötörve, késő este próbálunk valami harapnivalót vadászni a szupermarketben, mert egész nap nem volt idő enni a munkahelyen; ne feledjük: a profession.hu  alkalmazása mindig ott van a zsebünkben.

Gyorsan, diszkréten és kényelmesen kereshetünk valóban nekünk való állást - kulcsszó, munkaterület, pozíció vagy helység alapján is.

Álláskereső mobilapp

Miért jobb, ha ezt az alkalmazást használjuk álláskeresésre?

- Mert azonnal értesülünk a nekünk való legújabb álláslehetőségekről;

- Mert villámgyorsan megpályázhatjuk azokat, egyszerűen, gyorsan, mindenféle pluszkörök nélkül;

- Mert ehhez csak egyszer kell regisztrálnunk, ezután a bejelentkezés és a jelentkezés automatikus;

- Mert a saját keresési szempontjaink szerint szűrik meg a lehetőségeket, hogy a böngészéssel se veszítsünk értékes időt;

- Mert ha még gondolkoznánk egy pályázaton, akkor egy mozdulattal lementhetjük a kedvencek közé az érdekesnek tűnő ajánlatot;

- Mert azonnal megoszthatjuk az ismerőseinkkel e-mailben vagy a közösségi oldalakon a számukra hasznosnak tűnő álláshirdetéseket.

Itt a legjobb módszer, hogy új munkát szerezzünk!

Hajrá! Mi a teendőnk?

1. Töltsük le az alkalmazást! 

2. Ha korábban regisztráltunk a profession.hu oldalon, akkor ezen a felületen ugyanúgy lépjünk be, majd mentsük el a belépéskor megadott adatainkat. Ha még nem regisztráltunk a profession.hu oldalon, akkor ITT tehetjük meg gyorsan, egyszerűen - vagy beléphetünk a Facebook-, illetve Google-fiókunk segítségével is.

3. Mentsük el értesítésként az álláskeresési szempontjainkat!

4. Töltsük fel önéletrajzunkat a rendszerbe, vagy aktualizáljuk a meglévőt!

5. Ezután azonnal értesítenek bennünket a releváns friss állásajánlatokról. Így közvetlenül, a telefonunkról pályázhatunk a számunkra érdekes állásokra.

+1. Mit tegyünk, ha még nem töltöttük fel a rendszerbe önéletrajzunka? Mentsük el az állásajánlatot mobilon, és jelentkezzünk az állásra később bármilyen eszközről.

Végül ne feledjük azt sem: naponta több száz munkaadó böngészi a Profession.hu adatbázisát újabb munkatársakat keresve. Ott vagyunk a szemük előtt? Töltsük fel önéletrajzunkat most, vagy frissítsük a meglévő verziót!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Készítette: Posta Renáta

 

Címkék: álláskeresés, mobil, okostelefon, app, állásportál