Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Magyarországi tevékenységét a hidrogénvonatok forgóváz-kereteinek gyártásával bővíti a cég mátranováki gyárában. Ehhez kapcsolódóan pedig még idén 100 új munkatárs felvételét tervezik.

A forgóváz-keret a vasúti kocsik nagyon fontos része: erre szerelik fel a tengelyeket, rugókat, fékeket. Biztonsági szempontból roppant fontos rész ez, amit a nógrádi üzemben gyártanak. Az itteni termékek minősége kiemelkedő, a „Made in Mátranovák” megjelölés mára a megbízhatóságot és a magas szakmai színvonalat képviseli.

A cég mátranováki gyára a zöldebb mobilitáshoz járul hozzá, mivel a hidrogénüzemű szerelvényekbe beépítendő forgóváz-keret beüzemelésével és a gyártás előkészítésével mind az intelligensebb közlekedésre fókuszál. Az Alstom gyártja a világ első és egyelőre egyetlen hidrogénmeghajtású személyszállító vonatát, a Coradia iLint. Ez a vonat működése közben csupán vízgőzt és kondenzvizet bocsát ki, ezekkel pedig nem szennyezi a környezetet.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az új típusú forgóváz-keret fejlesztésével, gyártásával Magyarország, a mátranováki üzem is hozzájárulhat a Coradia iLint sikeréhez. A hidrogénmeghajtás alkalmazásának a vasúti közlekedésben nagy jövőt jósolunk mind Magyarországon, mind Európában, ezért is tervezünk folyamatos fejlesztéseket és ehhez kapcsolódóan létszámbővítést már idén, illetve az elkövetkező években” – mondta el Balázs Gáspár, az Alstom Transport Hungary Zrt.  magyarországi vezérigazgatója.

Az első, Mátranovákon elkészített forgóváz nemrég már ki is került a telephelyről – itt idén több mint 1,3 milliárd forint értékű beruházás zajlik. A cég a mostani tervei szerint további fejlesztéseket és létszámbővítést tervez.

A cég 2022-ben több mint 100 pozíciót kínál fizikai munkakörben, hosszú távra keresve munkaerőt.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala