Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kínai számítógépgyártó, a Lenovo sárvári gyártókapacitás-bővítése is azt jelzi, hogy Magyarországon komoly növekedési tartalékok vannak, a beruházás egyben újabb példája annak is, hogy itt a világ vezető vállalatai is megtalálják számításaikat - hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a napokban a Lenovo Hungary és stratégiai partnere, a Flex Hungary közös beruházásának átadásakor Sárváron.

A beruházás a következő évek egyik legfontosabb húzóágazatában, az infokommunikációs szektorban valósult meg, tovább növelve Magyarország szerepét a világ egyik piacvezető ágazatában - tette hozzá a miniszter. Több mint félmilliárd forintból bővült a kínai Lenovo sárvári gyártókapacitása, ezáltal akár duplájára is emelkedhet a számítógépgyártó magyarországi termelése, és mintegy 250 új munkahely jött létre - ismertette.

Varga Mihály egyúttal bejelentette, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium olyan iparági szakstratégián dolgozik, amelynek eredményeként tovább emelkedik a terület súlya. Mint fogalmazott: a tervezett intézkedések eredményeként 3 év alatt az IKT-szektorban foglalkoztatottak száma mintegy 20 ezerrel nő, a bruttó kibocsátás és hozzáadott érték termelése pedig mintegy 5 százalékkal emelkedhet. A tovagyűrűző hatásokat figyelembe véve ez mintegy 50-60 ezer új munkahelyet, és 200 milliárd forint GDP-növekedést eredményezhet 2020-ig - mondta a miniszter.

informatikai állások

A fentiekhez kapcsolódva körbenéztünk, hogy jelenleg milyen informatikai munkakörökbe keresik a megfelelő munkatársat. Nézzük a TOP7 listát!

IT programozás, Fejlesztés: 495 álláslehetőség

IT üzemeltetés, Telekom: 233  álláslehetőség

Mérnök: 192 álláslehetőség

Gyártás, Termelés: 150 álláslehetőség

Szakmunka: 61 álláslehetőség

Értékesítés, Kereskedelem: 48 álláslehetőség

Marketing, Média, PR: 46 álláslehetőség

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

 

 Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, it