Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára az átadáson azt mondta, hogy esélyt kell teremteni a megváltozott munkaképességűeknek: a kormánynak az a filozófiája, hogy azok az emberek, akik bérből szeretnék eltartani magukat és családjukat, esélyt kapjanak erre. Az elmúlt tíz évben 18 százalékról 44 százalékra nőtt azon megváltozott munkaképességű emberek aránya, akik dolgoznak, ami mutatja, hogy ez a foglalkoztatási forma kezd Magyarországon is egyre elterjedtebbé válni; ma az országban 4,2 millió ember dolgozik, közülük csaknem 160 ezren megváltozott munkaképességűek - mondta az államtitkár. 

"A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának növelése kulcskérdés lehet a munkaerőpiacon, jószerivel bármelyik vállalatnál lenne mód megváltozott munkaképességűek alkalmazására" - közölte Ignácz Béla, a Prohuman társaság ügyvezetője. 

Az ügyvezető azt is elmondta: sokakat vezethetnek vissza a munka világába, segíthetnek jövedelemhez, ugyanakkor számos pozícióban a megváltozott munkaképességgel dolgozó emberek aktívabb bevonása is javíthatna az egyre égetőbbé váló munkaerőhiány problémáján.

Aktuális álláshirdetések

Itt találjuk azokat az aktuális hirdetéseket, ahol kifejezetten jelezték, hogy megváltozott munkaképességű munkatársakat keresnek. 

Bárhol is szeretnénk elhelyezkedni, friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.A mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala