Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Motorpharma Kft. Magyarország legnagyobb gyógyszerfejlesztési szerződését kötötte az Aditum Bio amerikai tőketársasággal. A szerződés a krónikus izomgörcsök kezelésére szolgáló, MPH-220 gyógyszerjelölt projektre vonatkozik. A megállapodással elsőként csatlakozott egy teljesen új klinikai fejlesztési trendhez a gyógyszerjelölt fejlesztése.

A Motorpharmát Málnási Csizmadia András, az ELTE professzora alapította egy évtizede, a cég jelenleg már több mint 30 országba, illetve a világ 20 legjobb egyeteméből tíznek értékesít kutatási célra használandó innovatív molekulákat. A vállalat a jelenlegi néhány fős csapatát a közeljövőben 30-40 körüli létszámra tervezi bővíteni.

Világszerte több mint 60 millió ember életét határozza meg a stroke, agyi- és gerincsérülések, szklerózis multiplex, cerebrális parézis és egyéb idegrendszeri sérülések után kialakuló krónikus izomgörcsök. A betegek száma hazánkban is meghaladja a százezret. A jelenleg elérhető gyógyszerek csak a betegek harmadánál hatékonyak, és gyakran mellékhatásokat is okozhatnak.

„Az MPH-220 gyógyszerjelölt közvetlenül az izomösszehúzódásért felelős izomfehérje működését célozza, ezzel 100 százalékos hatékonyságot és mellékhatás nélküli kezelést jelenthet a betegek számára” – mondta el Gyimesi Máté, a Motorpharma tudományos igazgatója.

Aktuális álláshirdetések

A gyógyszeripar, egészségügy területére most is keresnek képzett munkaerőt, ha ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, nézzük át a hirdetéseket ide kattintva.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala