Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!
Nem minden munkához szükséges 3 diploma, 10 év munkatapasztalat vagy felsőfokú nyelvtudás! Akár azonnali kezdéssel is találhatunk rengeteg olyan álláslehetőséget, melyhez elegendő már egy B kategóriás jogosítvány. 
 

Milyen állások jöhetnek szóba?

 
Napi menü vagy pizzafutárként, áruszállítóként, csomagszállítóként, autókölcsönzőket támogató autómozgató munkatársként is gyorsan elhelyezkedhetünk.
 
A napi munkavégzés történhet telephelyről telephelyre, naponta változó címlistára vagy épp reptérről reptérre is. Van munka, ahol főleg városon belül mozoghatunk, de akad olyan is, ahol a nap nagy részét az autópályán töltjük.
 
A kisebb cégeknél gyakran elvárás vagy előny a saját autó megléte, más vállalkozások céges autót adnak a munkavégzéshez, és olyan is előfordul, hogy ezt munkába járásra vagy magáncélokra is használhatjuk.
 
A munkavégzés ideje munkáltatónként eltérő és változatos: van ahol rugalmas beosztásban, részmunkaidőben dolgozhatunk, máshol fix reggeli kezdés vagy éjjeli munkavégzés történik minden hétköznap, olyan munkahely is van, ahol hétvégén is dolgozni kell. 
 

Milyen elvárásokkal találkozhatunk?

 
"Szeressen vezetni akár csúcsforgalomban is, legyen nyitott az emberekkel, nem csak az autóban fog ülni. Minden helyzetben legyen barátságos, és legyen jó erőben, hogy az áruval teli rekeszek mozgatása ne okozzon gondot."
 
A Bárdi Autó hirdetésében a kulturált, közösségi normáknak megfelelő vezetési stílus mellett kiemelték, hogy udvarias, barátságos személyiségű munkatársakat keresnek. Bár korábban főleg férfiakat láttunk a volánnál ma már egyre több a hivatásos női sofőr, a Bárdi autónál külön jelzik, hogy hölgyek jelentkezését is várják!
 
Az Unix Autó munkatapasztalatot nem, de 2-3 év vezetési tapasztalatot kér az alkatrészkiszállítói hirdetésére jelentkezőktől. 
 
3,5 tonna össztömeg alatti gépkocsi esetén elegendő a B kategóriás jogosítvány, és ami viszont minden esetben kötelező: a balesetmentes vezetési gyakorlat. A büntetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány is alapvető elvárás sok munkahelyen. Gyakori, hogy főleg a fővárosban kiemelik a budapesti vezetési rutint és helyismeretet, és az sem ritka, hogy a városon belül is a telephelyhez közel lakók előnyben vannak a jelentkezésnél. 
 

Mennyit lehet keresni?

Az aktuális hirdetések között havi nettó 180-400.000 Ft fizetést jelöltek meg a munkáltatók. 
Ételfutárként, online bevásárlás kiszállítóként a fizetés mellett még borravalóra is számíthatunk. Saját gépjármű használata esetén a legtöbb esetben benzinpénzt és amortizációt térít a munkaadó. 
 

 

Kedvet kaptunk a sofőr munkához? A profession.hu oldalon jelenleg is több mint 160 gépjárművezető, sofőr, futár állás található.
További állások, melyek nem igényelnek végzettséget: 949 aktuális hirdetés, közte több mint 120 hirdetés, ahol a várható fizetést is megadták.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala