Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A zöldség-gyümölcs termesztéssel és csomagolással foglalkozó cég Vitifruct Kft. végzett fejlesztéseket.

Átadtak egy 1111 négyzetméteres raktárhelyiséget, illetve egy gyorsabb és hatékonyabb csomagolást elősegítő gépsorral fejlesztettek. Ezek mellett a cég dolgozói képzésen vettek részt a termelési folyamatok korszerűsítésével kapcsolatban. Továbbá megvalósítottak különböző technológiai, információs-technológiai és infrastrukturális fejlesztéseket is az anyagmozgató-gépek, számítógépek, kamerarendszer beszerzése mellett.

Demecser településén az egyik legnagyobb foglalkoztató cég a Vitális család vállalkozása. „Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy közel harminc személynek adunk állandó munkalehetőséget, akiknek a többsége helybéli.” – mondta Vitális István.

Álláskeresés

Érdemes megnéznünk, hogy milyen állásokra jelentkezhetünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: kattintsunk ide a friss hirdetésekért.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között agyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala