A Shared Service szektor az elmúlt öt évben rohamosan fejlődött, munkahelyet biztosítva több százezer embernek a CEE régióban.  Napjainkban ez a szektor az egyik legjelentősebb Magyarországon több, mint 100 vállalattal, mely 40.000 embernél is többet foglalkoztat.

Ez a gyors növekedés szinte minden céget érint és mivel a jelöltek száma limitált a munkaerőpiacon gyakran előfordul, hogy a munkaadók ugyanolyan vagy hasonló típusú jelöltet próbálnak bevonzani.

A CPL-nél különböző szakterületekre specializálódott tanácsadók állnak rendelkezésére és segítik a megfelelő jelöltek megtalálásában. Minőségi szolgáltatásaink által (recruitment, HR auditok, RPO és on-site megoldások, Integrated Services üzletág keretében teljes szolgáltatás és üzemeltetés menedzselése) első számú beszállítók vagyunk partnercégeinknél, mivel innovatív keresési technikáinknak köszönhetően valamennyi potenciális jelöltet el tudjuk érni.

A CPL különböző felmérések elkészítésével segít abban, hogy a toborzást magasabb szintre elemelje, például piacfelmérés, bérezési útmutatók, személyre szabott riportok és potenciális jelöltek elérésére vonatkozó felmérések készítése által.

Ma büszkén mutatjuk be legutóbbi Business Services és Engineering and Supply Chain bérezési útmutatóinkat, mely egész Közép-Európára kiterjed. Az elemzés jelöltjeink fizetési elvárásainak és ügyfeleink ajánlatainak összehasonlításával készült, melynek eredménye 20 oldalnyi értékes és hiteles tartalom, irányt mutatva a bérpolitika kialakításában.

A felmérés a következő szektorokat foglalja magába: Mérnöki és Ellátási Lánc, Pénzügy és Könyvelés, Pénzügyi Szolgáltatások, HR, IT Technical Support, Software fejlesztés, Menedzsment, Logisztika és Beszerzés, Üzleti Támogatás és Értékesítés.

Az ingyenes letöltéshez kattintson a képre!

 CPL Finance         

Finance, HR, IT, Management, Sale, Business Support, Logistics, Procurement – CEE Region

       cpl

Engineering and Supply Chain – Hungary

További információért lépjen velünk kapcsolatba:

cpl

 

WWW.C P L J O B S.HU | + 3615015460 | BUDAPEST@CPLJOBS .HU

 

 

 

 

[SCARAB]