Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A magyar gazdaság ígéretes pályán áll, de új kihívásokkal kell szembenéznie - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Járműipar 2016 címmel megrendezett Portfolió portál és a Magyar Gépipari Egyesület (MAGE) konferencián a Budapesti Vásárközpontban. Kifejtette: új kihívást jelent a munkaerőpiac megváltozása, a bérfelzárkóztatás a versenyképesség javításához, az oktatás-képzés átalakítása a szakemberek biztosítására.

A nemzetgazdasági miniszter kitért arra is, hogy a következő években a gyártási folyamat egyre inkább a digitalizációra épül, ennek hatása Magyarországon is megjelenik. Varga Mihály szólt arról, hogy a mostani 220 ezer munkanélküli visszavezetése a munkaerőpiacra átgondolt képzési programot kíván, az európai és hazai forrásokkal olyan képzést kell támogatni, amely az onnan kikerülő szakemberekkel a magas hozzáadott értéket termelő ágazatokat segíti.

CNC forgácsolók, szakemberek

Azonban nemcsak a járműiparban, hanem a gyártás, termelés területén már ma is nagy igény mutatkozik a CNC forgácsolók, mérnökök és gépkezelők iránt. Nézzük, megyék szerint milyen állásokra keresik a megfelelő munkatársat:

Budapest: 27 álláslehetőség

Pest megye: 27 álláslehetőség

Fejér megye: 13 álláslehetőség

Komárom-Esztergom megye: 9 álláslehetőség

Jász-Nagykun-Szolnok megye: 7 álláslehetőség

Győr-Moson-Sopron megye: 6 álláslehetőség

Bács-Kiskun megye: 5 álláslehetőség

Veszprém megye: 5 álláslehetőség

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 3 álláslehetőség

Csongrád megye: 3 álláslehetőség

Nógrád megye: 2 álláslehetőség

Vas megye: 2 álláslehetőség

Baranya megye: 1 álláslehetőség

Illetve nemcsak itthon, hanem az országhatáron túl is várják a magyar szakembereket.

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is. Sőt, kipróbálhatjuk a legfrissebb alkalmazást, a Mobilmunkát, ahol még önéletrajzot sem kérnek.

 

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakmunka, CNC