Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 2022-es béreket érintő kérdésben már tavaly ősszel megkezdődött az egyeztetés. Bognár József, a magyarországi B. Braun Medical Kft. gyöngyösi gyáregységének termelési igazgatója a megállapodás csütörtöki aláírása alkalmából szervezett gyöngyösi sajtótájékoztatón kiemelte: a dokumentum alapján a vállalat munkatársainak jövedelme - az előírt feltételek teljesítése esetén - a kiegészítésekkel együtt több mint 17 százalékkal nőhet. A most elfogadott javaslat alapján Gyöngyösön a legnagyobb létszámú, szerelék-összeállítói munkakörben dolgozó, nem próbaidős munkatársak órabére bruttó 1605 forintról 1720 forintra nő. A megemelt cafetériával és bónuszokkal számolva így átlagosan 424 ezer forintot meghaladó bruttó fizetésre számíthatnak havonta.

Bognár József tájékoztatása szerint a B. Braun 21 telephelyen működik az országban, ebből 18 dialízis központot, valamint a fővárosban egy fejlesztő központot is üzemeltet. Gyöngyösön a vállalat jelenleg 1600 ember foglalkoztat, akik évente mintegy 60 millió egyszer használatos orvosi eszközt, elsősorban infúziós és transzfúziós szerelékeket, cyto-szetteket, katétereket, és műtéti elszívó rendszereket, valamint sebkezeléshez használt eszközöket állítanak elő. 

Aktuális álláshirdetések

A B. Braun jelenleg is keres operátorokat! Ha egyéb munkalehetőségek után néznénk Gyöngyösön, vagy Heves megyében, itt nézzünk körül!

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte. Kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos állásokat itt tudjuk megnézni, a gyártás területére több mint 1700 állást hirdettek megezeket itt böngészhetjük át.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is 5500 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több ezer féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala