Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Magyarország piacvezető állásportáljaként a Profession.hu fontosnak tartja, hogy mindenki egyforma esélyekkel indulhasson a munkakeresésben. Ezért  támogatja a KUL Alapítványt az Angyalok Erdeje kezdeményezésen keresztül, valamint a későbbiekben tanfolyamok szervezésével is. A fát az állásportál munkatársai díszítették fel, amely a budapesti Felvonulási téren, a MikulásGyár mellett január 6-áig látható.

Esélyt adnak a hátrányos helyzetű gyermekeknek

A KUL (Kelet - Európai Utógondozottakért és Lakóotthonokban Lakókért Alapítvány) célja, hogy az elsősorban intézeti fiatalok a változó társadalom olyan teljes jogú tagjaivá váljanak, akik képesek, mernek és akarnak változtatni saját életükön. A keresztény értékrendet valló alapítvány célja, hogy hátrányos helyzetű családban, állami gondozásban élő fiatalok számára életvezetési programokat, klubokat, táborokat hozzon létre önkéntesek segítségével. Ezek az együttlétek segítenek a fiataloknak az egészséges önismeret, tartalmas kapcsolatok, boldog családi életre való készség és a stabil értékrend kialakításában, valamint meg szeretné tanítani őket nemet mondani a környezeti nyomásnak.

Az alapítvány lehetőséget nyújt elsősorban diákoknak, egyetemi hallgatóknak és fiatal munkavállalóknak, hogy több éven keresztül önkéntes közcélú tevékenységet folytathassanak gyermek- és lakásotthonokban élő gyermekek és fiatalok között. Ezzel részt vegyenek a településük környezeti, társadalmi, oktatási problémáinak megoldásában és felkészüljenek állampolgári jogaik és kötelezettségeik demokratikus viszonyok közötti gyakorlására.

Nagyon fontosnak tartják, hogy a gyerekekkel nem csak akkor foglalkozzanak, amikor bent vannak az intézetben, hanem figyelemmel kísérjék őket azután is, hogy kikerültek a rendszerből. Ezért szeretnénk számukra belföldi, illetve nemzetközi gyakornoki helyeket, munkahelyeket közvetíteni.

Profession.hu - Angyalok Erdeje

Támogassa a 431-es fát!

Ezen túlmenően az alapítvány a céljai elérése érdekében települési önkormányzatokkal, iskolákkal, illetve a versenyszféra több cégével - köztük a Profession.hu-val is - működik együtt.

A KUL Alapítványt a Profession.hu Facebook profilján a látogatók választották ki. Az állásportál azt kéri: támogassák minél többen az alapítványt. Például úgy, hogy szavazzanak a budapesti Felvonulási téren található Profession-fára (431-es) a 06 70 717 7500-es, normál díjas sms-számra elküldött 431-es kóddal január 6-áig. (Egy telefonszámról egy fára naponta csak egy sms-t lehet küldeni.)

Az Angyalok Erdeje a karácsonyi ünnepekre épülő vadonatúj kezdeményezés, amely 500 darab feldíszített fenyőfa alkotta karácsonyfaerdő amelyet a köz- és magánszféra együttesen hozott létre. Az 500 karácsonyfát és a hozzátartozó prezentációs helyet 500 Magyarországon működő vállalkozás vásárolta meg és díszítette fel, azzal a feltétellel, hogy pártfogásába kell vennie egy rászoruló nemes célt, amely ezzel a figyelem, a jótékonyság és a szolidaritás középpontjába kerül. A kezdeményezés valójában egy „jótékonysági verseny", az a célja, hogy a rendezvény erősítse a társadalmi összetartozás és szolidaritás érzését. A verseny lényege, hogy minél több sms-szavazatot gyűjtsenek a fák „tulajdonosai". A legtöbb szavazatot elérő ügy 5 millió forintos fődíjat kap. Az adományozásra pedig a helyszínen „angyaltallérral" van lehetőség.