Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ahogy közeledünk az év vége felé, sokunkban felmerül, hogy átgondoljuk, milyen évet is zárunk. Hogy éreztük magunkat? Miket értünk el? Miben fejlődtünk? Min változtattunk? Kaptunk-e elismerést, megbecsülést a munkahelyünkön? És összességében elégedettek vagyunk-e a 2021-es évünkkel karrier szempontból?

Érdemes feltennünk magunknak ezeket a kérdéseket – ha eddig még nem tettük volna. Ezeket átgondolva tudjuk mérlegelni azt, hogy jó helyen kezdjük-e a 2022-es évünket.

Ha végiggondoljuk a válaszokat és nem vagyunk elégedettek a kapott összképpel, érdemes megfontolnunk a munkahelyváltást.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkatés töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Arra is érdemes gondolnunk, hogy mi vár ránk majd az állásinterjún, ebben segítségünkre lesz a 40 kérdés az állásinterjún - ezekre érdemes felkészülni! című összefoglaló írás. Olvassuk el és gondolkodjunk el a válaszokon is annak érdekében, hogy jó irányba induljon el karrierváltásunk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala