Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Virtuális Állásbörze a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi. Egy olyan online esemény, mely az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez - így a toborzó cégek és a munkakeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással. Online megszólíthatók a munkaadók, az interaktív vállalat bemutatók, chatelési lehetőségek mellett az álláskeresők karriertippeket kaphatnak, orientációs teszteket tölthetnek ki, elolvashatják a cég mostani alkalmazottjainak az ajánlásait.

Az állásbörze felületén közvetlenül elküldhetjük az elektronikus önéletrajzokat, és három napon keresztül, éjjel-nappal elérhető lesz. Nincs területi megkötés: akár Miskolcról, akár New Yorkból keresünk állást, könnyen elérhetjük. A kiállítók számára azért hasznos, mert akár valós idejű statisztikát is kérhetnek a látogatókról. A hagyományos állásbörzéktől abban különbözik, hogy időtakarékos, nem helyhez kötött, környezetbarát (hiszen szóróanyag-, papír- és széndioxid-mentes). Emellett pedig folyamatos hírfolyam lehetőséget biztosít a közösségi portálokon.

Virtuális Állásbörze

Nem számít a távolság

A várható látogatószám a három nap alatt elérheti az ötvenezer főt a szervezők tapasztalatai alapján. A Profession.hu arra számít, hogy az érdeklődő álláskeresőknek körülbelül a fele legalább középfokú végzettségű lesz. A külföldön tanuló diákokat, határainkon túl dolgozó hazai szakembereket és nemzetközileg mobilis munkavállalók mellett természetesen a hazai dolgozni akarókat is megszólítják.

Már számos országban bizonyított a virtuális állásbörze: legutóbb Horvátországban rendeztek ilyet. Ez 55 országból 30 500 egyedi látogatót vonzott, akik közel 5 000 önéletrajzot töltöttek fel.

További részletek: https://www.profession.hu/virtualis_allasborze