Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kétnapos rendezvény első napján hosszított nyitvatartással, 10-19 óráig, míg a második napon 10-17 óráig várják a látogatókat.

Hatékony információgyűjtés és egy új karrier kezdete egyetlen napon

A járványévek az állásbörzék szervezőit is kihagyásra kényszerítették, így most egy hosszabb kihagyás után tér vissza a Jobverse, megteremtve a személyes kapcsolódás lehetőségét a munkaadók és a karrierépítés témája iránt érdeklődők között. Ha állást keresünk, ha még nem találtuk meg a saját utunk, ha pályaválasztás előtt állunk, érdemes ellátogatni a helyszínre.

A börzére diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A rendezvény kiállítói elsősorban informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak. Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, workshopokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A tájékozódás megkönnyítése érdekében a szakterületek: mérnöki; informatikai; pénzügy, számvitel; kereskedelem, marketing; elsősorban nyelvtudást igénylő állások; végzettséget igénylő egyéb irodai állások; szakirányú végzettséget nem igénylő állások színkóddal lesznek megkülönböztetve egymástól.

Az álláskeresés és az arra való felkészülés sok időt vesz igénybe. Az állásbörzék arra kínálnak lehetőséget, hogy egy helyen, egy-két nap alatt gyűjtsük össze azokat az információkat, amiket online csak nehézkesen, vagy egyáltalán nem találnánk meg. Ráadásul nem csak az egyes munkaadók kiválasztási folyamatait ismerhetjük meg, de egy nyitott pozíció esetén akár azonnal be is léphetünk a pályázati folyamatba.

A Profession.hu standján a Metaverzumban lefolytatott megbeszélésbe is bekapcsolódhatunk

Saját standdal jelenik meg a Profession.hu is a Jobverse állásbörzén. Itt a látogatók különböző helyszíneket megidézve tapasztalhatnak meg és élhetnek át egy virtuális, de mégis valóságos meetinget. Idén nyáron vezette be a Metaverzumban lefolytatott, virtuális valóság (VR) eszközökkel lebonyolított megbeszélések lehetőségét munkatársai számára, amely a hagyományos online felületekhez képest jóval nagyobb teret biztosít a kreativitásra, a hatékony közös ötletelésekre, alkotásra és közösségi szempontból is korrigálja az egyéb digitális eszközök hiányosságát.

Kedvezményes vonatjeggyel juthatunk a helyszínre

A MÁV-START Zrt. és a Gysev Zrt. az Állásbörzére utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya-alsó, Kőbánya-felső és Zugló állomásra.

A legfontosabb információk:

Profession bemutatja: JOBVERSE Állásbörze
2022. szeptember 21-én (10:00-19:00) és 22-én 10-17:00

BOK „A” rendezvénycsarnok (volt SYMA) 14. kerület Dózsa György út 1.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: www.jobverse.hu
A rendezvény kiállítói ide kattintva tekinthetők meg.