Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A béremelést nevezte a következő évek egyik legfontosabb kérdésének a Miniszterelnökséget vezető miniszter a tegnap tartott budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár János értékelése szerint bérnyomás van a gazdaságban, a vállalkozók pedig járulékcsökkentést kérnek. A kormány érdeke, hogy az ezzel kapcsolatos döntések kiszámíthatók és stabilak legyenek - mondta. A béremelést és a beruházásokat is támogatni kell - hangoztatta, s jelezte azt is, hogy a minimálbérről szóló szokásos konzultáció részeként várják az ágazati javaslatokat.

A miniszter kérdésre elmondta, hogy az eredmény már 2017-ben hatással lesz a munkaerőpiacra. Igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy reálisnak tartja-e azt az elemzést, amely szerint a következő öt évben 30-40 százalékkal megemelkedhetnek a reálbérek Magyarországon. Ha a magyar munkaerő nem kap itthon megfelelő fizetést, akkor el fogja hagyni az országot "vonzó ajánlat" miatt - hívta fel a figyelmet. Kifejtette, hogy 2010-hez képest sokat erősödött a magyar gazdaság, tartósan 5 százalék alatt van a munkanélküliség, mélyponton van az államháztartási hiány.

Állások megyénként

A fentiekhez kapcsolódva körbenéztünk, hogy hazánkban jelenleg mely megyékben kínálják a legtöbb állást. Íme, a TOP7 lista:

Budapest: 4632 álláslehetőség

Pest megye: 1204 álláslehetőség

Győr-Moson-Sopron megye: 499 álláslehetőség

Fejér megye: 450 álláslehetőség

Komárom-Esztergom megye: 361 álláslehetőség

Bács-Kiskun megye: 348 álláslehetőség

Csongrád megye: 287 álláslehetőség

Ám ez csupán néhány kiemelt álláslehetőség. Amennyiben kíváncsiak vagyunk, milyen állások várnak még ránk, itt nézzünk még szét: ezen a héten több mint 8.000 új munkatársat keresnek ezen az oldalon. A jövő héten lehet, hogy még többet. Ne maradjunk le róla! Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier