Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Napi 8 óra munka után már nagyon megterhelő lenne plusz egy részmunkaidős állást ellátnunk, de szükségünk van a pénzre? A jó hír az, hogy nem csak a hagyományos értelemben vett mellékállások közül válogathatunk, tehát nem kell feltétlenül beugranunk munka után helyettesíteni a szomszéd kávézóba vagy elhavaznunk az egész hétvégénket bébiszitterkedéssel. Egyre több pozíció tölthető be online, szabadúszónak lenni pedig egy rugalmas megoldást kínál arra, hogy kiegészítsük a keresetünket, miközben az otthonunk kényelméből dolgozhatunk. Az anyagi hasznon felül pedig a karrierünkre is jó hatással lehet, ha a megfelelő munkákkal fejlesztjük magunkat a területünkön, vagy kitanulunk valami teljesen új dolgot, amit hasznosíthatunk a jövőben. Cikkünkben összeszedtük a legjobb online mellékállásokat, amikre jelenleg nagy a kereslet.

Virtuális asszisztens / online ügyfélszolgálatos

Ha nem okoz gondot a multitasking és szeretjük gyorsan és hatékonyan pörgetni a munkát, a virtuális asszisztens vagy online ügyfélszolgálatos munkák jelenthetik számunkra a legjobb megoldást. Ezekben a munkakörökben általában telefonon vagy chaten keresztül kell segíteni a cég ügyfeleinek, így még az sem okozhat problémát, ha nem szeretünk élőben kommunikálni. A technológia rohamos fejlődése miatt egyre több cég keres részmunkaidőben ilyen szakembereket, a rugalmas órák miatt pedig viszonylag könnyen összeegyeztethetjük a napi teendőinkkel és a főállásunkkal.

Grafikus

Rengetegen keresnek grafikust szerződés alapon vagy mellékállásban; ez egy olyan terület, ahol sosincs hiány lehetőségekből, így ha van egy kis jártasságunk a különböző grafikai programok használatában és szeretünk kreatív munkát végezni, érdemes körülnéznünk a területen. Minden vállalkozásnak szüksége van logóra, marketinganyagokra, webdizájnra és különböző vizuális tartalmakra, ráadásul ez a munkakör egyáltalán nem igényli a személyes jelenlétet.

Telefonos értékesítő

Ha gördülékenyen és meggyőzően tudunk kommunikálni akár telefonon keresztül is, és nem riadunk vissza a hideghívásoktól, a telefonos értékesítő munkakör lehet számunkra az optimális, amit a legtöbb esetben van lehetőségünk részmunkaidőben és távmunkában is végezni. Sok cég az alapbéren felül teljesítményarányos fizetést kínál, így csak rajtunk múlik, hogy mennyi extra jövedelemre tehetünk szert.

Pénzügyi tanácsadó

Sok cég keres külsős pénzügyi tanácsadót, de emellett ez egy olyan terület, ahol szabadúszó vállalkozóként is remekül érvényesülhetünk. Míg egy cégnél általában a céges biztosítási termékeket kell értékesítenünk és kezelnünk az ügyfélkört, szabadúszóként cégvezetőknek vagy vállalkozóknak segíthetünk megtervezni a pénzügyeiket.

Online marketinges

Ha szeretünk rendszerben gondolkodni, képben vagyunk az aktuális trendekkel, ismerjük a különböző hirdetéskezelő platformokat és nem ijeszt meg minket egy nagyobb adathalmaz sem, vágjunk bele az online marketingbe! Marketingre minden cégnek szüksége van, ezért sokan foglalkoztatnak főállású és mellékállású, külsősként bedolgozó szakembereket is, tehát csak rajtunk múlik, hogy mi milyen konstrukcióban tudjuk elképzelni a közös munkát.

Fotós

A fotózást sokan választják mellékprojektként, hiszen egy hobbinak is tekinthető amellett, hogy pénzt kereshetünk vele. Ha érdekel minket a terület és szenvedélyesen kattintgatunk a szabadidőnkben, lehet, hogy érdemes lehet kitanulni a profi fotózást is, hiszen rengetegen keresnek fotóst mindenféle területen, projekt alapon. Imádunk a természetben barangolni és elkapni a hajnali napfényt? Vagy szeretünk emberekkel foglalkozni és megörökíteni a legszebb pillanataikat? Esetleg minden nagyobb buliban vagy koncerten ott vagyunk? Bár fotósnak lenni nem teljesen online munka, a feladat nagy része otthon, a képszerkesztővel vár ránk, így izgalmas kiegészítése lehet egy főállású munkának.

Webfejlesztő

A legtöbb online elérhető állás természetesen az IT-ban van, hiszen a cégeknek folyamatosan szüksége van fejlesztőkre. Ha szeretünk kódolni, ismerjük valamelyik programozási nyelvet és képben vagyunk bármely keretrendszerrel, nyert ügyünk van, hiszen minden területre keresnek szakembert és jelenleg ez a szakma lehet a legjövedelmezőbb, ha jól csináljuk.

Szeretnénk egy mellékállással bővíteni a készségeinket vagy kihasználnánk a szabadidőnket egy kis extra jövedelemért? Böngésszünk az elérhető távmunkák, részmunkaidős állások és alkalmi munkák között!

Készítette: Kövecses Evelin

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala