Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A gyógyszergyártó cég több mint 7 milliárd forintos beruházással, 1,2 milliárd forintos állami hozzájárulással bővíti a miskolci üzemét - jelentette be a beruházás csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten Szijjártó Péter. Ezzel jelentősen, csaknem 50 százalékkal bővíti a gyár termelési kapacitását a kormányzati támogatás segítségével. Az új gyártósor óránként 90 ezer fecskendőt is előállíthat.

A Sanofi a termékek 95 százalékát a világ 65 országában fogja értékesíteni 2022 tavaszától A miniszter szerencsés helyzetnek nevezte, hogy az országban a nagy múltú magyar gyógyszeripari cégek mellett nemzetközi nagyvállalatok is termelnek, összesen csaknem 25 ezer munkavállaló megélhetését biztosítva.

"A Sanofi 2013 óta a kormány stratégiai partnere, és - mint mondta - az eltelt évek igazolták a megállapodás létjogosultságát. A gyógyszeripart a járvány megjelenése még inkább felértékelte, és a világ szeme most is a gyártókon van, hiszen mindenki az oltóanyagot várja" - tette hozzá.

Európa legkorszerűbb fecskendőgyára jön létre

Rónay Tamás, a Sanofi magyarországi vezérigazgatója elmondta, hogy a beruházással Európa egyik legkorszerűbb fecskendőgyárát fogják létrehozni. Az üzem ugyanakkor már most is jelentős szerepet tölt be a vállalaton belül, hiszen az elmúlt csaknem 3 évtizedben 24 milliárd forintot költöttek rá.

"A hosszú távú vállalati elköteleződést igazolja Magyarország iránt az is, hogy a cégcsoport összes stratégiai tevékenysége megtalálható belföldön, így többek között a hatóanyaggyártás, a kémiai kutatás, és az orvosi eszközök gyártása" - tette hozzá. 

Lássuk az aktuális munkalehetőségeket!

A Sanofi jelenleg is kínál állást Budapesten és Miskolcon, további egészségügyi-gyógyszeripari hirdetésekért pedig ide kattintsunk

Miskolcon több mint 200 álláshirdetés közül válogathatunk. 

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan. 

fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes válogatnunk, anyagmozgatókat több, mint 120 helyre várnak, ahogy gépkezelőként is több, mint 100 állás áll nyitva előttünk.

Szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala