500 millió dollárt oszt szét dolgozói között az Amazon

500 millió dollárt oszt szét dolgozói között az Amazon

Bónuszok korona idején: az internetes kereskedőóriás a bónusz mellett dupla túlórapénzt és béremelést is adott dolgozóinak.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

„A frontvonalban dolgozó munkatársaink elmúlt hónapokban végzett munkáját egy összesen 500 millió dolláros köszönet-bónusszal szeretnénk elismerni”- nyilatkozta az Amazon alelnöke, Dave Clark.

A dolgozók egyszeri jutalmakban részesülnek, melynek összege a pozícióktól is függ: a teljes munkaidős Whole Foods és Amazon alkalmazottak 500 dollárt (kb. 155 ezer forintot), a részmunkaidős munkavállalók 250 dollárt (kb. 78 ezer forintot) kapnak. Még azok a beugró sofőrök is 150 dollár bónuszban részesülnek, akik júniusban 10 óránál többet dolgoztak.

AJÁNLÓ: A járvány miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A frontvonalban dolgozók munkáját több nagyvállalat és állami programok is igyekeznek meghálálni: Magyarországon július 1-jével kapták meg bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásukat az egészségügyi dolgozók, míg Wales-ben csaknem 200 ezer forintos készpénz bónuszt ajánlottak fel a járvány idején aktív szociális munkásoknak.

Aktuális álláslehetőségek

A frontvonalban mindig keresnek új munkaerőt: lássuk az aktuális hirdetéseket!

Jelenleg többszáz bolti eladói állás közül válogathatunk: munkatársakat keres az Aldi és a Pepco, a Deichmann és több lottózó is. Ha üzletvezetőként helyezkednénk el, kattintsunk ide a lehetőségekért!

A gépjárművezető, sofőr és futár hirdetéseket itt találjuk: mindenféle jogosítvánnyal és gyakorlattal van esélyünk állást találni, jelenleg keresnek személyi sofőrt, kiszállítókat és kamionvezetőket is. 

Ha az egészségügy a mi területünk, akkor pedig ide érdemes kattintani

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Az Álláskeresési térkép hatékonyan segít minden felmerülő kérdésünkkel kapcsolatban! 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

 

 

 

További rövid hírek