Ki így lazít, ki úgy, de pihenésre mindenkinek szüksége van a napi munkája közben. Ám nehogy azt higgyük, hogy csak kávé- vagy cigarettaszünetekben gondolkodhatunk. Ennél sokkal kreatívabb ötletekre bukkantunk, melyek közül az öt legjobbat közre is adjuk!

"Nálunk nagy a hajtás, igazából nyáron sincs uborkaszezon, ugye az ügyfélszolgálaton mindig pörgés van. Fél éve van egy új főnökünk, és ő vezette be, hogy a heti csapatmeetingek egy közös sütizéssel kezdődjenek. Még a fogyókúrázók is beszálltak, ők paleo sütit sütnek. Szóval ez van minden hétfőn reggel kilenctől. De itt nem álltunk meg. Keddenként gyümölcsnapot tartunk, mármint mindenki hoz fél kiló gyümölcsöt, és abból készítünk egy nagy gyümölcssalit reggelire. A szerda a limonádés nap. A csütörtökre még nem találtunk ki semmi konkrétat, de a péntek 19 óra a csapativászat, akkor megyünk együtt sörözni, fröccsözni. Lehet, hogy ezek élvhajhász dolgoknak tűnnek, de az tény, hogy a csapatszellem sokkal jobb azóta, és a feszített tempóban is könnyebb így dolgoznunk."

Veronika, 32, ügyfélszolgálati csoportvezető

5 rendhagyó tipp munkahelyi lazításraMEGPÁLYÁZHATÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ÁLLÁSOK ITT!

5 rendhagyó tipp munkahelyi lazításra

"Sokat ülünk gép előtt, én konkrétan alig bírok magammal, ennél sokkal nagyobb a mozgásigényem.  Egyszer csak úgy viccből bedobtam, hogy nyomok tíz fekvőtámaszt, ki tart velem. Hárman is beszálltak. Aztán napi rutin lett belőle, és már bajnokságot is tartunk, ki mennyit bír egyszerre."

János, 31, villamosmérnök egy autóipari cégnél

5 rendhagyó tipp munkahelyi lazításraTÖBB SZÁZ MÉRNÖKI ÁLLÁS ITT, AHOL A MUNKATÁRSAK NYITOTTAK AZ ÚJ ÖTLETEKRE!

"Kétszer egy héten ebédidőben megyünk el jógázni. Engem nagyon feltölt, olyan, mintha pár órát aludtam volna. A jógastúdió a munkahelyünk mellett van, és a munkám mellett betervezhető ez a heti kétszer egy óra. Mondjuk azért nem verem nagydobra, az egyik kolléganőmmel járunk ketten, és szigorúan titokban tartjuk. Jobb a békesség."

Anita, 41, számviteli munkatárs

5 rendhagyó tipp munkahelyi lazításraMÉG TÖBB SZÁMVITELI MUNKALEHETŐSÉG ITT!

"A tízkörös Panni: már csak így hívnak engem a kolléganőim. Ugyanis nagyon könnyen fel tudnak húzni egyesek, és olyankor nem elég, hogy tízig elszámolok, hanem tízszer körbejárom az épületet. Addigra lenyugszom, visszaülök, és folytatom a munkát, mintha mi sem történt volna. Az összes céges autóval kapcsolatos ügyintézést én viszem, és hát - finoman szólva is - kell hozzá a kötélidegzet."

Panni, 45, üzemeltetési munkatárs

5 rendhagyó tipp munkahelyi lazításraÚJ MUNKALEHETŐSÉGEK AZ ÜZEMELTETÉS TERÜLETÉN!

"Nekem a lazítás a hobbimat jelenti, a természetfotózást. Blogot is vezetek róla, és már több száz követőm van. Ha elegem van a munkából, akkor tíz-tizenöt percre kizökkentem magam azzal, hogy belemerülök ebbe a világba, levelezek a világ bármely táján élő követőimmel, meg újabb témák és helyszínek után kutatok. Mondjuk, mostanában egyre többet gondolok arra, hogy ez legyen a hivatásom is. Már túl sok örömet amúgy sem jelent a munkám, azt hiszem, kezdek kiégni benne."

Anna, 29, adóügyi szakértő

5 rendhagyó tipp munkahelyi lazításraVÁLTOZATOS MUNKALEHETŐSÉGEK KIÉGÉS ESETÉRE ITT!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ha már minket is fenyeget a kiégés, és nem elég egy-két változatos ötletet bedobni a napközbeni lazításra, ne feledjük: megoldás mindig van!

Nézzünk körbe ITT és ITT is, ha egy jó állásra vágyunk! Segítségül közreadunk egy teljes és részletes listát is, amelyről igényeink szerint könnyedén kiválaszthatjuk: milyen álláslehetőségek érdekelnek. Jó tanács:válasszunk ki minél több oldalt, és kérjünk értesítést a legfrissebb álláslehetőségekről, mert ezzel a saját esélyeinket jelentős mértékben növelhetjük. Ne maradjunk ki belőle!

5 rendhagyó tipp munkahelyi lazításraÁLLÁSLEHETŐSÉGEK A MUNKAKÖR JELLEGE SZERINT:

Adminisztrációs és irodai munkák

Állások bank, biztosítás területén

Állások az építőiparban

Állások értékesítés, kereskedelem területén

Állások gyártás, termelés területén

Állások HR, munkaügy területén

Állások IT fejlesztés, programozás területén

Állások IT üzemeltetés, telekommunikáció területén

Állások jogi, közigazgatási területen

Állások környezet, mezőgazdaság területén

Állások marketing, média területén

Állások oktatás területén

Állások projektmenedzsment területén

Állások SSC BSC központokban

Állások szállítás, logisztika területén

Állások és személy- és vagyonvédelem

Állások a vendéglátásban

Egészségügyi állások

Fizikai munkák

Mérnök állások

Pályakezdő állások

Pénzügy, számvitel, menedzsment állások

Szakmunkás állások

Ügyfélszolgálati állások

5 rendhagyó tipp munkahelyi lazításraRUGALMASABB MUNKAIDŐBEN VÉGEZHETŐ FRISS ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK:

Állások kismamáknak

Részmunkaidős állások

Távmunka

Készítette: Posta Renáta

Címkék: munkahely, állás, munkaidő, kolléga, munkatárs, lazítás