Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Milyen kiegészítőkre van szükségünk, ha irodában dolgozunk?

1. Növény

A növények hatása, hogy jó kedvre derülünk tőlük, a zöld nyugtató, így valahányszor ránézünk, a természet közeliség érzetét kelti. Válasszunk mondjuk egy aloe vera növényt, kevés vizet igényel, így szabadságunk alatt sem lesz rá gondunk.

2. Rágcsálnivaló

Az apró ételek, amelyeket néha bekaphatunk, jelentősen növelik energiaszintünket. Válasszunk zöldségeket, amelyeket humuszba mártogathatunk, de a magok szintén jó hatással lehetnek energiaszintünk rendben tartásában.

A PROFESSION.HU-N ILYEN IRODAI MUNKÁKAT KÍNÁLNAK!

5 dolog, ami nem hiányozhat az irodából

3. Víz

A dehidratáltság az egyik leggyakoribb oka annak, ha nem tudunk koncentrálni, és már néhány óra víz nélkül eltöltött idő is drasztikusan csökkentheti a teljesítőképességünket. Igyunk meg minimum másfél, két liter ásványvizet naponta, a pozitív hatást azonnal érezni fogjuk.

4. Fülhallgató

A zene rendkívül jól motivál, és bizonyos esetekben egy rövid pihenéssel is felér, ha meghallgatjuk kedvenc számainkat.

5. Esernyő

A nyári napokon nem sokat gondolunk rá, de az eső bizony megkeserítheti a munkanapunkat és a kedvünkre is igen rossz hatással lehet a tudat, hogy bőrig ázva kell hazamennünk. Arról nem is beszélve, hogy egy váratlan meeting során igen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk. Az öltözködéshez kapcsolódó kiegészítők közül legalább ugyanilyen fontos egy jó kardigán vagy pulóver, a hőmérséklet ugyanis az egyik legfontosabb tényező, ami befolyásolja komfortérzetünket.

Készítette: Khojaste K

Címkék: munkahely, kiegészítők, tárgyak, iroda