Az álláspiacon korábban sokszor előfordult, hogy a munkaadók és az álláskeresők nehezen találtak egymásra. Ennek mától vége! A Profession.hu oldalán sokkal egyszerűbbé és könnyebbé vált a navigáció, az állásportál ezzel is szeretné segíteni a felhasználók közötti kapcsolat létrejöttét.

Mind az álláskeresőknek, mind a munkahelyet kínáló cégeknek megkönnyíti az életét a megújult, rendkívül felhasználóbarát felület. Az állásportálon a munkaadók már egyedi dizájnnal is elkészíthetik a hirdetéseiket, így ezekkel a kreatív állásajánlatokkal könnyebben megszólíthatják és megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb jelölteket.

2015 a megújulás éve a Profession-nél

Az átláthatóbb, logikus felépítésű oldal a jelentkezők dolgát is megkönnyíti: egy-két kattintással a számukra releváns állásajánlatokat böngészhetik, feltölthetik a dokumentumaikat, elmenthetik a kereséseiket vagy akár azonnal jelentkezhetnek is a kiválasztott állásokra. Sőt akár okostelefonnal is pályázhatnak a pozíciókra.

"Az arculatváltásról maguk a felhasználók döntöttek. Egy őszi kutatás során ők választották ki a nekik leginkább tetsző tervet, mi pedig azt valósítottuk meg. Szebb és jobb lett a megújult Profession.hu, a felhasználók még könnyebben eligazodhatnak az oldalon, ebben például az állások térképes megjelenítése, az átlátható kategóriarendszer és a testre szabható keresés lehetősége is nagy segítség. A célunk az, hogy még több jelentkező és munkaadó találjon egymásra a közreműködésünkkel" - mondta Vidó Viktor, a Profession.hu főszerkesztője.

A Profession.hu - Magyarország vezető állásportáljaként - nemcsak úgy segít megtalálni az álomállást, hogy a legtöbb megbízható és ellenőrzött, valódi hirdetést kínálja a munkát keresőknek, hanem az önéletrajz elkészítéséhez, a kísérőlevél megírásához, a pályázat benyújtásához, az állásinterjúra való felkészüléshez is kiváló tanácsokat ad.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!