A Profession.hu üzletfejlesztési csapatának fő feladata, hogy mindig a leghatékonyabb eszközöket biztosítsuk a munkaerőpiaci kereslet és kínálat találkozásához.

Hibrid modellben dolgozunk, nincsen kötelező bejárás. Hetente három alkalommal tartunk státusz meetingeket, ahol a munka mellett az is belefér, hogy megkérdezzük, ki hogy van. A legtöbbünk home office-ból dolgozik, és legfeljebb heti egy-két napot járunk be az irodába.

Tudj meg még többet rólunk…

Ember a szakember mögött
Üzletfejlesztő csapatunkban találsz válogatott curlingest, profi korcsolyázót, amerikai focist és ultrafutót is. A sport nemcsak része az életünknek, de olyan része, amit támogat a munkahelyünk is.

Érdekel

Bármi történik a munkaerőpiacon, az nálunk azonnal látható
Minden a cégen belül keletkezett adat, elemzés, metrika, riport az üzletfejlesztésnél köt ki - de mire használjuk ezt a rengeteg adatot?

Érdekel

Milyen cég a Profession.hu? Startup vagy nagyvállalat?
Az üzletfejlesztés az a terület, ahol igazán létjogosultsága van a kérdésnek: hova sorolja magát egy vállalat? 

Érdekel

Tüzes Imre
Üzletfejlesztési igazgató

A víziónk egyszerű: a leghatékonyabb eszközöket biztosítjuk a munkaerőpiaci kereslet és kínálat találkozásához.

A megoldás viszont összetett és az ide vezető utak mindig nagyon izgalmasak. Egyszerre kell értenünk az ügyfelet, a saját működésünk hatékonyságát, a gazdasági/technológiai környezetet, a trendeket és a lehetőségeket. Lokálisan és globálisan. Innen már ’piskóta’, hogy kiváló termékekké konvertáljuk a tudást. Nálunk egyben látod működni a dolgokat, az ötlettől a megvalósításon át, egészen a visszamérésig. Inspiráló közeg és szakértő csapat vesz körül, ahol minden nap tanulhatsz valami újat. Lehet ez egy új módszertan, de akár egy csocsó trükk is.

Ezek vagyunk mi

önállóság

szakértelem

tudásmegosztás

nyitottság

Power BI

Salesforce

Jira

Google Cloud

BigQuery

Google Analytics

Nyitott pozíciók