Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A gyógyászati műszergyártásban tevékenykedő cég 33 éve van jelen Zalaegerszegen. A vállalat már több fejlesztést hajtott végre az évek alatt, a mostani beruházásuknak kapacitásbővítő célja van, hiszen a 2500 négyzetméteres csarnokkal és új felszereltségével nagy vevőiket ki fogják tudni szolgálni.

Az EuropTec Kft-nek 180 alkalmazottja van, a jelenlegi fejlesztésük új munkahelyeket is fog eredményezni, mivel a meglévő alkalmazottak mellé további 80-100 főt szeretnének felvenni.

A cég fontos szereplője Zalaegerszeg gazdasági életének, az idei évre 4% bővüléssel számolnak. Az új gyártócsarnokot idén nyáron már át is adják.

Aktuális álláshirdetések

A zalaegerszegi állásokat itt tudjuk megnézni. Ha épp most keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala