Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztéseknek köszönhetően most 2 gyáregységet adott át a cég, így pedig 280 új munkahely jön létre. A vállalat büki telephelyéről 50 országba képes már így exportálni, és a létesítmény éves kapacitása 250 ezer tonnára nő, mivel a 2 új gyáregység kapacitásának köszönhetően 100 ezer tonnával nő az összkapacitás.

„A Nestlé PURINA büki gyára a térség egyik legnagyobb foglalkoztatójaként az lendületes fejlődésének és a folyamatos beruházásoknak köszönhetően 2020 és 2025 között több mint 500 új munkahelyet létesít a városban” – közölte Noszek Péter a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatója.

A beruházás végeztével összesen 500 új munkahely jön majd létre és 100 új robot fog dolgozni Bükön.

A hatalmas beruházásnak nagy szerepe van abban, hogy hazánk a globális állateledel-gyártás területén a 13. legnagyobb szereplő lehessen.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala