Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A keresőóriás már korábban is híres volt minden elképzelhető kényelmi szolgáltatással felszerelt irodáiról, és a munkahelyek kreatív megoldásairól, nem meglepő, hogy elsőként szorgalmazzák a visszatérést.

"Fel akarjuk pezsdíteni a munkahelyi körülményeket, elkötelezettek vagyunk az újraépítés iránt. Alig várjuk, hogy mindenki visszatérjen, és újra egy nyüzsgő munkahelyen találkozhasunk" - mondta el Ronan Harris, a Google brit irodájának vezetője a BBC-nek.

Az elképzeléseket hamarosan követik a tettek is: jelentős területet vásárolnak Londonban, majd egy több millió dolláros átalakítás veszi kezdetét. Úgy tervezik, tágas, szellős tereket hoznak létre, a hibrid munkavégzésre alkalmas tárgyalószobákkal és kültéri munkaállomásokkal.

Az Egyesült Királyságban jelenleg minden munkát otthonról kell végezni, ahol ez megoldható, ám ez az irányelv csak január 26-ig van érvényben, hamarosan felülvizsgálják. A Google hosszú távú terve szerint a munkatársak többsége heti 3 napra térne vissza az irodába.

"Úgy gondolom, a következő 2 év a kísérletezésről fog szólni, arról, hogy kiderítsük, mit is jelent ma a rugalmas és a hibrid munkavégzés." - mondta a Google vezető. "Cégről cégre és pozícióról pozícióra változik, hogy mit is jelent ez pontosan. Sok próbálgatás áll előttünk."

A munkahelyekre való visszatérés nemcsak az adott irodáknak fontos: a környező üzletek, vendéglátóhelyek is alig várják, hogy újra megteljenek élettel az utcák. Ugyanakkor sok dolgozó kedvelte meg olyannyira az otthoni munkavégzést, hogy ma már az álláshirdetésekre jelentkezéskor a fizetés mellett a home office lehetőség is a leggyakoribb kérdések közé került. 

Aktuális álláshirdetések

A koronavírus következtében a home office lehetőség és a részmunkaidő vagy rugalmas foglalkoztatás egyre népszerűbb hazánkban is - nemcsak az álláskeresők körében. Egyre több vállalat kínál rugalmas munkavégzési lehetőségeket, ha ilyen állást keresünk, nézzünk körül:

Itt találjuk az aktuális részmunkaidős állásokatezekben az álláshirdetésekben pedig kifejezetten home office lehetőséget kínál a hirdető. 

Az üzleti támogató központok is egyre rugalmasabb feltételek mellett várják a jelentkezőket, érdemes átböngészni az aktuális kínálatot!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala