Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

"A védekezés következő szakaszában, hétfőtől vidéken a korlátozások fokozatos enyhítésével, szigorú menetrend szerint újraindulhat az élet" - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-oldalán közzétett videóban szombaton.

Az operatív törzs hétvégi tájékoztatóján is a lazításokról esett szó: "A vidéki településeken sokat lazultak a szabályok, a fővárosban és környékén ugyanakkor még a védekezés van a középpontban. Budapesten és Pest megyében az eddigi kijárási és nyitvatartási korlátozások maradnak hatályban. Az ország többi részén valamennyi üzlet, strand, szabadtéri fürdő, múzeum, állatkert kinyithat és látogatható. Az üzletekben és a tömegközlekedésben azonban szájat, orrot eltakaró orvosi maszkot, sálat vagy kendőt kell viselni" - hangsúlyozta a pénteki sajtótájékoztatón Kiss Róbert. "A sportrendezvényeket nézők nélkül meg lehet tartani, edzeni sem tilos" - tette hozzá.

Újraindulhat tehát a munka a vendéglátásban, a kereskedelemben, igénybe vehetők a szabadidős szolgáltatások - egyelőre vidéken. Ezzel egyidőben az egészségügyi dolgozók munkavégzése országszerte továbbra is folyamatos, figyelembe véve a fokozatosan újrainduló betegellátási tevékenységeket. 

Jó tanácsok a koronvírus-járvány idejére

Ne hagyjuk, hogy a szorongás elhatalmasodjék rajtunk! - 9+1 tipp szorongás ellen.

Ha elveszítettük a munkánkat, lépjünk azonnal és kezdjük meg az álláskeresést! -
Így jelentkezzünk be a munkanélküli segélyért (álláskeresési járadékért)
Álláskeresés a járvány idején
I
ratkozzunk fel a Mentőöv Állások oldalon!
Így lehet talpraállni egy leépítés után
Segítség, elvesztettem a munkám!

Készüljünk fel és kezeljük az anyagi nehézségeket! - Így gazdálkodjunk vészhelyzetben

Ha otthonról dolgozunk, tegyünk az elszigeteltség-érzés ellen! Tippek az új életritmushoz

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala