A legtöbb ember fél az ismeretlentől, ez hatványozottan igaz azokra, akik új állást keresnek. Hiszen a munkánk beépül a személyiségünkbe. Amikor megkérdezik valakitől, hogy ki ő, gyakran a szakmája, munkaköre megnevezésével felel: "lakatos, informatikus, eladó vagy tanár vagyok".

Az álláskeresők szeretik tudni, hogy milyen munkakörnyezet várja majd őket a leendő munkahelyen, mire számíthatnak az új pozíciójukban. Ha úgy kell jelentkezni egy pozícióra, vagy épp dönteni egy állásajánlat elfogadásáról vagy elutasításáról, hogy nem túl sok információval rendelkezünk, az is a bizonytalanság érzését váltja ki belőlünk.

A Profession.hu célja az, hogy eloszlassa a rossz érzéseket, a félelmeket: megbízható, ellenőrzött és biztonságos állásajánlataival megkönnyíti az álláskeresők helyzetét.

A munkahelyünkhöz való viszonyunk összetett, több dolog határozza meg. Nemcsak a nagy dolgok, hanem az aprónak tűnő részletek is befolyásolhatják, hogy örömmel megyünk-e be reggelente az irodába vagy a gyárba. Mindenki más és más miatt szereti a munkahelyét: van, aki azért, mert elmélyülhet a feladataiban, mások azért, mert nagyon jó a közösség, vagy díjazzák a kiemelkedő teljesítményt, de vannak olyanok is, akik a hatalmas kihívásokat keresik.

Magyarország piacvezető állásportálja, a Profession.hu tudja ezt. Nálunk nincs olyan, hogy részletkérdés: minden részlet fontos, ami számíthat a döntésben. Ezért is lett a szlogen az, hogy "Profession - Több részlet, jobb döntés".

"Az új irány kiválasztásánál több szempontot is figyelembe véve jutottunk el az eredményhez. Olyan márkaüzenetet kerestünk, ami hosszú távon fenntartható, jelentősen különbözik a versenytársakétól és egyszerre szól a fehérgalléros, kékgalléros, aktív és passzív álláskeresőkhöz" - mondta Varga Balázs, a Profession.hu marketing vezetője a portál új reklámfilmje kapcsán.

Vajon szeretem majd a munkámat?

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Készítette: Durbák Ildikó

Címkék: munka, álláskeresés, állásportál, állásajánlat, megbízható