Vadonatúj képzés külpiacra lépő vállalkozásoknak

Vadonatúj képzés külpiacra lépő vállalkozásoknak

Pár hete indított új kurzust a Magyar Diplomáciai Akadémia, amivel új lehetőségeket nyitott meg a külpiacra lépő vállalkozásoknak.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Specifikus tudás a siker érdekében

A Magyar Diplomáciai Akadémia három képzési programja mellett indította el a Corporate Diplomacy elnevezésű programot, ezzel az üzleti szféra felé nyit az intézmény. A képzésben jelenleg 6 nagyvállalat munkatársai vesznek részt, akik 6 hónapon át, 120 órás kurzuson sajátítják el a specifikus ismeretanyagot.

Mivel gazdasági szempontból fontos a magyar cégek külpiaci versenyképessége és a külföldi tőke bevonzása, ezért is lényeges az ezeket megcélzó vállalatok támogatása. Az újfajta képzéssel többek között a hatékony fellépést, az eredményes tárgyalási technikákat, illetve az adott területre jellemző illemszabályokat is elsajátíthatják a résztvevők.

A Magyar Diplomáciai Akadémia a Corporate Diplomacy programmal új perspektívát nyitott meg a külpiacra lépő vállalkozások előtt, így már nem csak a külügyi területen dolgozó szakemberek felkészítéséért és a diplomata utánpótlásért felel az intézmény.

A nyelvtudás sokszor elengedhetetlen

Ha minket is érdekelnek a nemzetközi kapcsolatok, szívesen dolgoznánk olyan nagyvállalatnál, ahol külpiaci ismeretekre tehetünk szert, akkor a megfelelő nyelvismeret elengedhetetlen. Jelenleg is számos olyan álláshirdetést böngészhetünk át, melyeknél egy vagy több nyelv ismerete szükséges a felvételhez. Nézzük meg ezeket!

Aktuális álláslehetőségek

A legtöbb helyen az angol nyelvismeret az elvárás egy-egy pozíció betöltésénél.

Stabil német nyelvtudással is több, mint 1000 álláshirdetést érdemes átnéznünk.

Ha jól beszélünk franciáulolaszul vagy lengyelül, akkor is rátalálhatunk új állásunkra.

Online tesztünk segítségével pedig ellenőrizhetjük angol nyelvtudásunkat!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

További rövid hírek