Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A húszmilliárdos projekt, amibe belekezd a Rossmann 2025 végéig tart majd. Az eredmény egy 28.000 négyzetméteres logisztikai központ létrehozása lesz, ami még kiegészül majd egy 4.000 négyzetméteres irodával is.

A vállalat jelenleg is Üllőn üzemel, itt is kezd bele új beruházásába. Olyan félautomata raktár valósul meg itt, ami egyelőre egyedülálló a magyar kereskedelmi szektorban.

A földmunkák már ez év januárjában elindulnak, hogy tartható legyen a 2025-ös év végi átadás, majd a 2026 elejére tervezett beköltözés.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresnénk állást, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala