Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A termelő- és raktárkapacitását bővíti a cég uniós támogatással megvalósuló, 449 millió forintos beruházás keretében. A Hód Plast Kft. műanyag flakonokat és kannákat gyárt. A jövő nyár végére pedig elkészülhetnek a fejlesztésükkel: a cég önállóan működő, független technológiai sorokat állít össze flakonfúvó, a kupakokat gyártó fröccsöntő, és a működtetésükhöz szükséges műanyagipari kiszolgáló gépekkel.

A vállalatnál úgy választották ki a flakonfúvógépeket és a kiegészítő berendezéseket, hogy azok alkalmasak legyenek az újrahasznosított, gyengébb minőségű műanyagok felhasználására is. A cég ezzel hozzájárul a körforgásos gazdasághoz.

A fejlesztésnek köszönhetően 90 százalékkal tudja majd növelni a Hód Plast Kft. az ötliteres kannáinak gyártását, a tízliteres kannáik gyártásánál pedig a duplázás a cél.

Mindezek eléréséhez az algyői telephelyen 855 négyzetméteres csarnok fog épülni, így bővül a raktárkapacitás is. A cég környezetbarát szemléletmódjának köszönhetően napkollektorokat is telepít.

Aktuális álláshirdetések

Ha épp álláskeresésben vagyunk, érdemes megnézni a legfrissebb hirdetéseket.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több mint 6000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, a gyártás területére pedig közel 1700 állást hirdettek meg.

A több mint 2800 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala