Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

"Hárommilliárd forintot meghaladó összegből épít az Élésker Kft. új Reál üzletet Békéscsabán, az egykori kötöttárugyár helyén" - jelentették be a leendő kiskereskedelmi egység helyszínén csütörtökön sajtótájékoztatón. Az új Reál üzletek építészeti mintájául szolgáló épület 2100 négyzetméteres lesz, a legmodernebb alapanyagokból és technológiával épül. Az első munkagépek idén júniusban vonultak fel a 12 ezer négyzetméteres területen, augusztus végén szeretnék elkezdeni az új, főleg könnyűszerkezetes épület alapozását, amelyet karácsonyig szeretnének teljesen felépíteni. Az új üzlet a tervek szerint egy év múlva nyit. 

Kapcsolódó álláshirdetések

Ha szívesen dolgoznánk a kereskedelemben, nézzünk körül az alábbi álláshirdetések között:

Bolti eladó állások országszerte: több mint 1300 álláslehetőség országszerte

Értékesítői munkák, beleértve a különböző sales területeket, területi értékesítőtől a szolgáltatásértékesítő key account manager pozíciókig: több mint 1500 munkalehetőség

Webshop adminisztrátori munkák: 16 álláshirdetés

Ügyfélszolgálati pozíciók: több mint 450 álláshirdetés

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala