Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A vállalat új üzemében bonbonokat, drazsékat, müzliszeletet is gyárt majd. Az előzetes terveik szerint az egészséges édességet kedvelők számára is kaphatóak lesznek új termékek 2024-től. Mivel a kiépítésre kerülő technológia új élelmiszerkategória létrehozására lesz alkalmas, azaz olyan termékek készülnek majd, amelyek magukban foglalják az úgynevezett superfood-ok és az étrendkiegészítők előnyeit.

A fejlesztés összességében közel egymilliárd forint értékű. A projekt részeként az édesipari termékek gyártása előtt a csomagolási és raktározási tevékenység fejlesztése kezdődik. Új eszközöket is beszerez a cég, illetve tervezik egy hőszivattyú rendszer kiépítését is.

A majd az üzemben készülő termékek között lesznek alkoholos bonbonok, amelyekben az alkohol vitaminokkal, aminosavakkal és más hasznos anyagokkal 100%-ban lekötött. Lesznek drazsék, amelyekben különböző superfood-magok, gyümölcsök lesznek belga csokoládéban, és többféle étrendkiegészítő hatóanyaga is kerül beléjük. Illetve gyártanak majd natúr és csokoládéval bevont müzlit, fehérje szeletet és különböző csokoládé szeleteket.

A vállalkozás a projekthez kapcsolódóan 10 új munkahelyet teremt Gyöngyösön. Ezt a létszámot pedig tervezik továbbnövelni. A próbagyártást 2024-ben kezdik meg.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között agyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala