Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Tokaj-Hegyalja Egyetem augusztus 1-jén nyitotta meg kapuit. Részben az egri Eszterházy Károly Egyetemből kivált Comenius Campuson elérhető szakok továbbvitelével, részben pedig a zöldmezős beruházásként létrejött új egyetem friss képzéseivel találkozhatnak itt a diákok. A képzések között szerepel például szőlész-borász, turisztikai-vendéglátóipari, gazdálkodás és menedzsment, vállalkozásfejlesztési kurzus, valamint kulturális örökség tanulmányok is.

A térség borászainak, értelmiségének és polgármestereinek segítségével épül meg az új tudásközpont Tokaj-Hegyalján. Az új felsőoktatási intézménynek kitüntetett szerepe lesz a hazai borászképzés megújításában, a Tokaj Wine Business Institute felállításával. Világszerte elismert professzorok meghívásával kívánja az új intézmény letenni névjegyét a nemzetközi borászképzés piacán.

„Hiszem, hogy Tokaj-Hegyalja reneszánsza elkezdődött és az új egyetem katalizátora lesz a hagyományok megőrzésének és a térség megújulásának” – mondta Stumpf István felsőoktatási modellváltás koordinálásáért felelős kormánybiztos.

Aktuális álláshirdetések

A magyar mezőgazdaságbanjelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte, érdemes átböngésznünk ezeket az állásokat.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 6300 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2800 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala