Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

"Közel 15 milliárd forint értékű beruházással bővíti magyarországi kisállateledel-gyárát a Mars élelmiszeripari világcég, a fejlesztéssel 120 új munkahely létesül" - közölte a vállalat kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a csongrád-bokrosi gyár már most is 1000 embernek ad munkát és 50 országba szállítja termékeit. Az újonnan bejelentett bővítés a tervek szerint idén szeptemberben indul és 2022 végére készül el. A beruházás keretében a Mars bővíti a meglévő technológiai kapacitást, valamint új kutatás-fejlesztési programot is indít. 

Mérnököket és termelési szakembereket keresnek majd

Az új munkatársak toborzása során gépész-, villamos-, élelmiszertechnológiai és minőségbiztosítási mérnököket, valamint munkavédelmi, illetve termelési szakembereket keresnek majd. A beruházás tervezése és megvalósítása már a 100 éves hagyományokkal rendelkező élelmiszeripari vállalat globális fenntarthatósági programjához illeszkedve zajlik - jelezte a cég. A közleményben Szabó Gábor gyárigazgató kifejtette: a gyáregység kulcsfontosságú szerepet tölt be a Mars globális termelési hálózatán belül. Több pályázó helyszínnel versenyben a Mars a bokrosi gyárát választotta ki erre a fejlesztésre. A beruházás elismerés és egyben megerősítés, hogy a Mars bízik a magyar gazdaságban és elégedett a magyar munkatársak teljesítményével - hangsúlyozta.

Aktuális álláshirdetések

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1700 álláslehetőség

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 6000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2600 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala