Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új gyártóüzemének beindításához, üzemeltetéséhez 3000 új dolgozóra lesz szüksége a Mercedes-Benznek. Mivel két teljesen új épületet hozott létre a cég a kecskeméti telephelyén, így valóban indokolt ez a hatalmas méretű bővülés létszámban is. A két létesítmény közül az egyik egy új összeszerelő üzem, a másikban pedig az új karosszériaüzem fog működni.

„A bővítéssel megnő a Mercedes-Benz kecskeméti üzemének gyártási területe, erre pedig azért van szükség, mert az évtized közepén indul az új, tisztán elektromos meghajtású modelljeink gyártása” – mondta Christian Wolff a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. gyárigazgatója.

A vállalat képzési programot is indít a városban, ami a szakképesített munkaerő miatt hosszútávon is fontos.

Álláshirdetések

Ha Kecskeméten keresnénk állást, ide kattintsunk a legfrissebb hirdetésekért, a Bács-Kiskun megyei állásokat pedig itt böngészhetjük át.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala