Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A napelemes rendszerek építésével foglalkozó cég technológiai fejlesztést hajtott végre, aminek a célja egy új gyártó tevékenység üzembe helyezése volt. Így a Solar FM Kft. már forgatórendszeres tartószerkezetet is gyárt napelemekhez. A beruházás eredménye lett, hogy a vállalat tevékenysége változatosabbá vált, a versenyképessége javult, továbbá új munkahelyek is létre jöttek.

A Solar FM Kft. számára – profiljából is adódóan – fontos a környezettudatosság, a zöldgazdasághoz kapcsolódó beruházás, a folyamatos technológiai fejlesztések, ezért is kezdtek bele ebbe a projektbe, amit 2022 januárjában indított el a komlói cég és 2023. december végén zárt.

A beruházás részeként felújították a vállalat 2433,4 m2-es üzemcsarnokát, beszereztek és beüzemeltek a gyártótevékenységhez szükséges technológiai és IT eszközöket. Ezek mellett megújuló energiaforrást hasznosító 150 kW-os hőszivattyú rendszert is telepíttettek.

Ezzel a beruházással jelentős szolgáltatás- és portfólióbővítést hajtott végre a cég.

Álláskeresés

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte. Kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos állásokat itt tudjuk megnézni, a gyártás területén számos állást hirdettek meg, ezeket itt böngészhetjük át.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is országszerte várják a szakképzett munkaerőt. 

A rengeteg fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala