Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A külgazdasági és külügyminiszter a Knapp Hungary Kft. közel hatmilliárd forintos, 1,4 milliárd forint kormányzati támogatással megvalósuló beruházást jelentett be a Veszprém megyei Nemesvámoson. A tárcavezető felidézte: tavaly az MTD Hungária Kft. bezárása miatt 456 ember vesztette el a munkahelyét és 90 ezer négyzetméteres terület maradt "gazda nélkül" Nemesvámoson, a Knapp újonnan bejelentett beruházása 500 munkahelyet teremt. A miniszter kitért rá: a raktározás és a logisztika a magyar gazdaság számára meghatározó jelentőségű, ráadásul az ezen a területen működő Knapp technológiai színvonalával magas hozzáadott értékű munkahelyeket teremt. 

Szintén Veszprém megyei vonatkozású hír, hogy a Nass Magnet Hungária Kft. 367 munkahelyet stabilizált azzal, hogy 450 millió forintos beruházásba kezdett. Ehhez a kormány 225 millió forintos támogatást biztosított - jelentette be Szijjártó Péter. Közölte: Veszprém megyében összesen 48 olyan beruházás zajlik, melyet a világjárvány alatt határoztak el a vállalattulajdonosok. Az 50 milliárd forint összértékű beruházásokkal, melyekhez a kormány 18 milliárd forint támogatást biztosított, tizenkétezer munkahelyet védtek meg - mondta Szijjártó Péter. 

A Beurer Hungária Kft. is csarnokavató ünnepséget tartott Veszprémben. Ovádi Péter a térség országgyűlési képviselője az avatón arról beszélt: a Beurer Hungária Kft. majdnem 30 éve biztosít megélhetést helyben csaknem 300 családnak. 

Kapcsolódó álláshirdetések

Ha Veszprémben keresünk állást, az alábbi hirdetések között nézzünk szét, ha megyeszerte válogatnánk, itt találjuk a Veszprém megyei állásokat.

Ha már van szaktudás a kezünkben, válogassunk csaknem 4900 állás közül országszerte! Keresettek a tapasztalattal rendelkező bolti eladók és a gépjárművezetők, sokan keresnek villanyszerelőt is. 

Országszerte számos egyéb állás közül válogathatunk: általános iskolai végzettséggel itt, szakiskolai végzettséggel pedig itt találhatjuk meg az aktuális álláshirdetéseket.

Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide pályázhatunk.

Ha a jól fizető munkák érdekelnek minket, itt érdemes szétnézünk, de karrierünket akár külföldön is építhetjük.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala