Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A beruházás 400 új munkahelyet teremt

A Pest megyei Ecseren épülő 62 ezer négyzetméteres logisztikai központtal 400 új munkahelyet teremt a vállalat. A tervek szerint 2021 novemberére elkészülő egység már a negyedik magyarországi logisztikai központ lesz, mondta el Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke. 

Szijjártó Péter külügyminiszter úgy fogalmazott: a világgazdaságról szóló hírek nem beruházásokról, inkább leépítésekről, csődökről vagy gyárbezárásokról szólnak, Magyarország most is kivétel, de ezért dolgozni kellett.

Mint mondta, különösen pozitív jelzés, ha egy nagy nemzetközi vállalat teszi le a voksát Magyarország mellett. Ezek a cégek, például a Lidl, a világ számos országában jelen vannak, számos helyről rendelkeznek működési tapasztalatokkal és információkkal, így döntésük valódi tapasztalatokon és helyzetértékelésen alapul.

Már most is több mint 7000 munkavállalót foglalkoztatnak

Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke azt is elmondta: az élelmiszerlánc 2004-ben jelent meg Magyarországon, 16 év elteltével 183 áruházat és három logisztikai központot működtetnek, az éves árbevételt tekintve pedig már a második legnagyobb kiskereskedelmi lánc az országban. Több mint 7000 munkavállalót foglalkoztatnak, ezzel a vállalat a 12. legtöbb magyar munkavállalót foglalkoztató cég Magyarországon.

Lássuk az aktuális állásokat!

Aktuális munkalehetőségek a Lidlnél: jelenleg keresnek szórólapterjesztési ellenőrt, flottakezelőt és projektmenedzsert is. 

Ha inkább eladói állásokra vadászunk, a Lidlnél ugyan nincs nyitott pozíció, az alábbi linken átböngészhetjük az aktuális eladói álláslehetőségeket.

Logisztika szakterületen itt érdemes körülnézni: az aktuális hirdetések között találunk beszerző, raktáros, vámügyintéző és logisztikai csoportvezető hirdetéseket is az ország számos pontján.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala