Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ez a cég negyedik és egyben legnagyobb, 62.000 nm-es logisztikai központja. A beruházás összesen 36 milliárd forint volt, amihez 1,2 milliárdos támogatást kapott a vállalat, a cég több mint 400 új munkahelyet teremtett a régióban.

A nagy volumenű beruházást 2020 nyarán jelentették be, a fejlesztés be is fejeződött, sőt már sor került az első árukiszállításra is. A vállalat eddig három, a székesfehérvári, a szigetszentmiklósi és a hejőkürti logisztikai központjaiból látta el az országos áruházláncát, 190 üzletet. Az új központtal átszervezik ezt a munkamenetet, mivel az ecseri raktár több mint 60 budapesti és környéki áruház kiszolgálásáért felel majd.

Az átadott épület alapterülete 9 futballpálya méretének felel meg, az összesen 62 ezer négyzetméterből 21 ezer négyzetméternyi hűtött teret alakítottak ki. Az új raktárban egy hónap alatt több mint 200 ezer raklap fordul majd meg és akár 5000 kamion fogadására is alkalmas.

A dinamikus fejlődésnek köszönhetően az üzletlánc a 11. legtöbb magyar munkavállalót foglalkoztató cég Magyarországon. Több mint 8500 munkavállaló számára biztosít állást és az elmúlt 4 év során több mint 27 milliárd forintot fordított bérfejlesztésre.

Nemrég arról is beszámoltunk, hogy a vállalat 100%-ban zöldáramra állt át. Erről itt írunk részletesebben.

Álláshirdetések

A Lidl Magyarország Bt. jelenleg meghirdetett állásait itt találjuk.

Ha az értékesítés, kereskedelem területén keresünk pozíciót, nézzünk szét itt.

Ha pedig most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala