Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A bővülő ügyfélkör kiszolgálása miatt van szükség a beruházásra, az új központban speciális szolgáltatásokat is kínál majd a cég ügyfeleinek, többek között a veszélyes áruk kezelésére, és e-commerce partnerek automatizált kiszolgálására is lesz lehetőség.

Ecser jól átgondolt helyszín, mivel az M0 körgyűrűhöz és a repülőtérhez közel helyezkedik el, így az épülő logisztikai központ jól megközelíthető lesz.

A projekt összesen 18 milliárd forint értékű, az épülő raktárkomplexum pedig várhatóan 2024 első negyedévében készül majd el.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresünk állást, böngésszük át ide kattintva a hirdetéseket.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha pedig lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Időről-időre frissítsük önéletrajzunkatés töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte, és egyértelműen megállapítható az is, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala