Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az e-kereskedelmi szolgáltató Dunaharasztin építi fel legújabb logisztikai központját, amire azért van szükség, mert rohamosan nő évek óta az online vásárlások száma. Az új központ a cég kapacitásszükségleteit fogja kielégíteni. A beruházásnak köszönhetően rövidebb szállítási időt tud majd vállalni a cég, illetve a csomagautomata hálózatuk zökkenőmentes ellátását is biztosítani szeretnék.

A hazai e-kereskedelem hatalmasat fejlődött: a szektor csak a 2021-es évben több mint 1200 milliárd forintos forgalmat ért el, közel 70 millió hazai rendeléssel. Ez pedig 30% feletti növekedést jelent.

Jelenleg a teljes hazai kiskereskedelem 10%-át teszik ki az online vásárlások, így bőven van még lehetőség a fejlődésre.

Dunaharasztiban 117 000 négyzetméter alapterületű raktárat építenek fel, anyagmozgatásra, készletezésre, leltározásra 5 milliárd forint értékben ruház be a cég.

A logisztikai központ 2022 szeptemberében már megkezdi működését, elsőkörben 350, később akár 600 munkahelyet teremtve a régióban.

Álláskeresés

Az értékesítés, kereskedelem szektorában mindig kínálkozik munka, ezeket ide kattintva tudjuk átnézni. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala